HAMBURG - VIDEOPRODUKTION

HAMBURG - VIDEOPRODUKTION Специјалист за видео 360 степени видео монтажа креатор на слики


Првата страница Опсег на понуди Преглед на трошоци Претходни проекти Контактирајте не

Од резултатите од над 2 децении видео продукција

Интервју со Марион Цимерман, координатор на...


презентација, повеќе жени и девојки во техничките машки професии, недостиг на квалификувани работници, компанија, прес-конференција, актуелна статистика на пазарот на трудот, интервју, област Бургенланд, турнеја, Наумбург, Саша Хенце (вработување во Вајсенфелс агенција), ТВ-извештај, машинско инженерство Геринг, Марион Цимерман (мрежен координатор Геринг Наумбург) , обука за метал


HAMBURG - VIDEOPRODUKTION - професионално снимање на настани, конференции, концерти, дискусии, театарски претстави по најдобра цена со врвен квалитет...
... да ги објавите на ТВ, веб, на Blu-Ray диск, ДВД.



Дали се стремите кон високо ниво и покрај оскудните ресурси?

Тоа обично не оди заедно. HAMBURG - VIDEOPRODUKTION е исклучок и единствена компанија за видео продукција која го побива ова правило. Камерите што ги користиме се модерни, модели од најновата генерација од ист тип, со големи сензори за слика од 1 инчи. Обезбеден е оптимален квалитет на сликата дури и во тешки услови на осветлување. Програмабилните навалувачи на моторот овозможуваат далечинско управување со камерите, минимизирајќи ги персоналните трошоци и намалувајќи ги трошоците за вас како клиент.


Меѓу другото, ги нудиме следните услуги

Паралелно снимање видео со повеќе камери (продукција на видео со повеќе камери)

HAMBURG - VIDEOPRODUKTION е вашиот партнер кога станува збор за снимање со повеќе камери и видео продукција. За вакви продукции користиме камери од ист тип. Во основа, се снима најмалку 4K/UHD. Уредувањето на видеото се врши со помош на професионален софтвер на компјутери со високи перформанси. Како еден од ретките производители на видео, HAMBURG - VIDEOPRODUKTION може да произведува видеа во 8K / UHD-II / UHDTV2 / 4320p.
Видео снимање на концерти, театарски претстави и читања ...

Во видео снимањето на театарски претстави, концерти, читања и слично, секако се користат неколку камери. Снимањето со повеќе камери овозможува снимање на многу области на настанот од различни перспективи на сликата. Ние користиме камери кои се контролираат од далечина. Камерите се контролираат од централна точка во однос на зумирањето, острината и усогласувањето. Потребно е само едно лице да ги контролира сите камери. Не се потребни дополнителни сниматели.
Видео извештаи за ТВ, стриминг и интернет

Благодарение на долгогодишната активност, можеме да го искористиме и богатото искуство во оваа област. Беа произведени и емитувани неколку стотици ТВ прилози, видео-прилози и прилози. Оваа активност доведе до широк спектар на места за широк спектар на теми. Тие вклучуваат ударни вести и информации, културни и спортски настани, натпревари, социјални настани и многу повеќе. Ние сме во состојба да истражуваме за вас во сите можни области и да произведуваме видео прилози и ТВ-прилози.
Видео снимање на рунди разговори, настани за дискусија, интервјуа итн.

Во зависност од нарачката, користиме и неколку камери за видео продукција на интервјуа, настани за дискусија, тркалезни маси итн. Две камери понекогаш се доволни ако прашателот не треба да биде прикажан на сликата при интервјуа со само едно лице. Ако интервјуто или разговорот со неколку луѓе треба да се снима на видео, употребата на повеќе од 2 камери е од суштинско значење. Колку е неопходно да може далечинско да се контролираат камерите зависи од тоа дали се работи за настан со публика. Техничкиот напор се намалува ако видеото е на дискусии без публика.
Монтажа на видео и аудио материјал

Се разбира, снимањето настани, концерти, интервјуа и дискусии не е доволно. Продукцијата на видео не може да се заврши без уредување на видеото. Аудио записите или звучните записи мора да се гледаат и прилагодат кога се уредува видео материјалот. За време на монтажата, видеото се комплетира со логоа, замаглувања и, доколку е потребно, со друг видео, слика и текстуален материјал. Сечевме и видеа од нивни или материјали од други извори. Ако саундтракот на снимањето на концертот треба да се ремиксираат и мастерираат, можете соодветно да ги доставите.
ЦД, ДВД, Blu-ray диск - Производство од мали серии

Можеме да ви понудиме производство на ЦД-а, ДВД-а и Blu-ray-дискови во мали серии. За разлика од другите медиуми за складирање, ЦД-а, ДВД-а и Blu-ray-дисковите имаат непобедливи предности. Рок на употреба на USB-стикови, мемориски картички и хард дискови е ограничен. Blu-ray-дискови, ДВД-а и ЦД-а не содржат никакви електронски компоненти што би можеле да станат слаба точка и да предизвикаат загуба на податоци. Blu-ray-дискови, ДВД-а и ЦД-а се одлични за продавање, подарување и архивирање музика, видеа или датотеки.

Од нашите резултати создадени во повеќе од 20 години видео продукција.
Агентот за недвижности - гласот на граѓаните на областа Бургенланд

Агентот за недвижности - Писмото од жител - ... »
Фотосесија за новиот куфер Saale-Unstrut 2018/2019 со земјоделската маркетинг компанија Саксонија-Анхалт, во интервју: Томас Бом (шеф на окружната канцеларија за економски прашања во Бургенланд), ТВ извештај

Нови слики за куферот Saale-Unstrut 2018/2019: Земјоделската ... »
ТВ репортажа за успешниот популарен спортски турнир за деца и млади на јавачкиот и возачки клуб Цајц Бергисдорф во областа Бургенланд.

Втората претседателка на клубот за јавање и возење ... »
Мислење на една баба од областа Бургенланд

Писмото од една баба од областа ... »
Театарските денови во Вајсенфелс беа официјално отворени и Гетегимназијата го претстави својот нов мјузикл „Еликсир“. Во една ТВ репортажа, шефот на културниот оддел Роберт Брукнер зборуваше за важноста на театарот за градот и регионот.

Вајсенфелс го прослави почетокот на театарските ... »
ТВ репортажа: ТВ репортажа за годишнината „90 години кино и театар во Капитол“ во Цајц со Констанзе Тејле, Херман Хубнер и Катрин Нерлинг како гости. Извештајот содржи интервјуа со гостите, снимки од театарот и неговата историја, и клипови од филмовите прикажани во Капитол.

Обиколка: Разглед на Капитол во Цајц по повод ... »
Одам на прошетка - мислење на граѓанин од областа Бургенланд.

Одам на прошетка - Жител на областа ... »
Извештај за историјата на ракометот во шокови и развојот на ракометниот клуб ХК Бургенланд во последните 25 години, со фокус на јубилејниот ракометен фестивал и интервју со Саша Криг.

Репортажа за ракометниот фестивал кој слави 95 години ...»
Во домот за стари лица - мисли на граѓанин - гласот на граѓаните Бургенландкрајс

Во домот за стари лица - мислење на жител на ... »
Во видео интервју, Фридерике Бешер зборува за долгата традиција на производство на пијано во Цајц, која датира од 19 век.

Важноста на Цајц како центар на продукцијата на ... »



HAMBURG - VIDEOPRODUKTION речиси насекаде во светот
suomalainen · finnish · finnska
latviski · latvian · latvialainen
ქართული · georgian · Ġorġjan
malti · maltese · maltees
türk · turkish · турэцкая
íslenskur · icelandic · islandski
slovenský · slovak · slovacco
lëtzebuergesch · luxembourgish · luksemburški
gaeilge · irish · Ирланд
bahasa indonesia · indonesian · indonesialainen
中国人 · chinese · Çince
bugarski · bulgarian · բուլղարերեն
عربي · arabic · арапски
slovenščina · slovenian · slovensky
қазақ · kazakh · kasahhi
Ελληνικά · greek · yunani
basa jawa · javanese · javanais
한국인 · korean · 韓国語
فارسی فارسی · persian farsia · persian farsia
deutsch · german · duits
lietuvių · lithuanian · लिथुआनियाई
беларускі · belarusian · bielorrusso
українська · ukrainian · ucrainean
svenska · swedish · შვედური
tiếng việt · vietnamese · виетнамски
magyar · hungarian · hungareze
italiano · italian · İtalyan
hrvatski · croatian · chorvatský
eesti keel · estonian · Εσθονική
polski · polish · polyak
Русский · russian · რუსული
dansk · danish · dánština
português · portuguese · portugis
suid afrikaans · south african · pietų afrikietis
norsk · norwegian · norský
македонски · macedonian · македонски
azərbaycan · azerbaijani · アゼルバイジャン語
हिन्दी · hindi · hindi
bosanski · bosnian · босански
nederlands · dutch · холандски
français · french · francês
বাংলা · bengali · bengalų
Српски · serbian · 塞尔维亚
հայերեն · armenian · アルメニア語
english · anglais · inglés
Монгол · mongolian · mongol
shqiptare · albanian · albanesch
čeština · czech · チェコ語
română · romanian · rumänska
日本 · japanese · जापानी
עִברִית · hebrew · Εβραϊκά
español · spanish · ספרדית


Ta strona została zaktualizowana przez Jessica Deng - 2024.06.26 - 19:40:20