HAMBURG - VIDEOPRODUKTION

HAMBURG - VIDEOPRODUKTION Снимање на видео концерт Специјалист за промотивно видео филмаџии


Првата страница Нашиот асортиман на понуди Цените Од нашите референци Контактирајте не

Од нашите резултати, произведени во повеќе од 20 години видео продукција.

не ти е гајле – Граѓанскиот глас на округот...


Ве молиме поддржете ги ваквите видео продукции! ... »


Ние сме во војна против човештвото. Дали ви е гајле дали луѓето на кои им е потребна грижа лежат во пелени со денови без да бидат згрижени? Не ви е гајле што лекарите кои советуваат за негативните ефекти од вакцините се апсат, упропастуваат, замолчуваат? Целосното видео беше избришано од YouTube, цензурирано.


HAMBURG - VIDEOPRODUKTION - професионално снимање на настани, конференции, концерти, дискусии, театарски претстави по најдобра цена со врвен квалитет...
... да ги објавите на ТВ, веб, на Blu-Ray диск, ДВД.



Извонреден квалитет и покрај ограничените финансиски ресурси?

Честопати овие работи не можат да се постигнат истовремено. Сепак, HAMBURG - VIDEOPRODUKTION е исклучок од правилото. Користиме ист тип на камери од најновата генерација со големи сензори за слика од 1 инчи. Извонреден квалитет на сликата се постигнува во тешки услови на осветлување. Со програмабилни моторизирани навали, камерите може да се контролираат од далечина, минимизирајќи ја работната сила и овозможувајќи заштеда на трошоци.


Меѓу другото, ги нудиме следните услуги

Паралелно снимање видео со повеќе камери (продукција на видео со повеќе камери)

Продукцијата на видео со повеќе камери е главниот фокус на HAMBURG - VIDEOPRODUKTION . Ние користиме камери од ист тип. Во основа, се снима најмалку 4K/UHD. Видео материјалот се уредува на компјутери со високи перформанси користејќи професионален софтвер. Како еден од ретките производители на видео, HAMBURG - VIDEOPRODUKTION може да произведува видеа во 8K / UHD-II / UHDTV2 / 4320p.
Видео снимање на концерти, театарски претстави и читања ...

Видеоснимањето на театарски претстави, концерти, читања и слично секако се прави со неколку камери. Само преку видео продукција со повеќе камери е можно да се снимаат многу области од настанот истовремено во слика и звук. Се потпираме на модерни камери кои се управуваат од далечина. Камерите се контролираат од централна точка во однос на зумирањето, острината и усогласувањето. На овој начин, 5 или повеќе камери може да бидат контролирани од само едно лице. Цел настан може целосно да биде снимен од само едно лице.
Видео извештаи за телевизија и Интернет

Низ долгогодишната активност, имаме и богато искуство во оваа област. Беа произведени и емитувани стотици ТВ прилози и прилози. Истражуваните теми како и локациите беа многу различни и разновидни. Темите се движеа од актуелни вести и информации до културни и спортски настани, социјални настани и многу повеќе. Ние сме во состојба да истражуваме за вас во сите можни области и да произведуваме видео прилози и ТВ-прилози.
Видео продукција на рунди разговори, настани за дискусија, интервјуа итн.

Во зависност од тоа што сака клиентот и како е ситуацијата на лице место, неколку камери се користат и за интервјуа, рунди разговори, настани за дискусија итн. Ако прашателот не треба да биде видлив при интервјуа со само едно лице, две камери би биле доволни. Се разбира, се потпираме на методот со повеќе камери, бидејќи тоа е ситуација на интервју и разговор со неколку луѓе. Ќе се користат камери со далечинско управување доколку се работи за настан со публика. Техничкиот напор се намалува ако видеото е на дискусии без публика.
Видео монтажа, сечење видео, аудио монтажа

Видео снимањето на настани, концерти, интервјуа и слично е разбирливо само едната страна на паричката. Следниот чекор по снимањето на видеото е сечење видео или уредување видео. Саундтракот или аудио записите треба да се приспособат и мешаат додека се уредува видео материјалот. Ако треба да се интегрираат дополнителен текст и материјал за слика, тоа не е проблем. Логоата и замаглувањата исто така може да се дизајнираат и интегрираат. Можете исто така да испратите постоечки слики, текст, видео и аудио материјал. Ако, на пример, треба да се совладаат аудио записите од снимката на концертот, можеме да го направиме тоа или можете да го доставите како датотека.
Мала серија производство на ЦД-а, ДВД-а и Blu-ray-дискови

Дали ви требаат ЦД-а, ДВД-а или Blu-ray-дискови во мали количини? HAMBURG - VIDEOPRODUKTION е вашиот партнер. ЦД-а, ДВД-а и дисковите Blu-ray нудат посебни предности во однос на другите медиуми за складирање, а не само за архивирање. УСБ-мемориските картички и хард дисковите имаат ограничен рок на траење. Бидејќи Blu-ray-дисковите, ДВД-а и ЦД-а не содржат електронски компоненти, оваа потенцијална ранливост и причина за губење на податоци е отсутна. Blu-ray-дискови, ДВД-а и ЦД-а се најдобриот избор за продажба, подарување или архивирање музика и видеа како спомен.

Од нашите резултати создадени во повеќе од 20 години видео продукција.
Противпожарна бригада за деца и млади во Бургенландкрајс: Делегатска конференција се состанува - ТВ извештај за делегатската конференција на противпожарната бригада за деца и млади на здружението на противпожарната бригада во областа Бургенландкрајс, со интервју со Рудигер Блоковски, претседател на младината на Бургенландкрајс противпожарна бригада.

Младинска противпожарна бригада на Бургенланд: ... »
Историско откритие во Поса: Откриена поранешна манастирска црква: ТВ репортажа за откривањето на темелите на поранешната манастирска црква на манастирот Поса во Бургенландкрајс. Интервјуто со Филип Баумгартен и Холгер Роде се занимава со позадината на откритието и како тоа ја збогатува историјата на манастирот и регионот.

Фасцинантно откритие во Поса: Ископувањата ја ... »
Нераскажана приказна: Рис и Ернст ја истражуваат климатската катастрофа од поплавите од 1342 година - специјален извештај за локалната историја

Откриена локалната историја: Заборавената поплава ... »
Обликување на Цајц заедно: Бјорн Блос во видео интервју за можностите и предизвиците на учеството на граѓаните во Цајц

Дигитално и аналогно учество на граѓаните во Цајц: ... »
Интервју со Филип Баумгартен: Како салонот Цајцер Креатив го инспирира градот: Разговор со иницијаторот за позадината и целите на проектот.

Креативни умови во Цајц: ТВ извештај за 1-виот ... »
Во едно интервју, Уве Кранеис објаснува дека Verbandsgemeinde на Droyßig-Zeitzer Forst аплицирала за 15 милиони евра за реновирање на замокот Droyßig за да може да се користи како административен центар.

Заедницата Droyßig-Zeitzer Forst во областа Бургенланд има ... »
Паметна измама: Лажниот гробар, Рис и Ернст бараат индиции - локални приказни

Лажен идентитет: Рис и Ернст откриваат - Фармерот како ...»
Во домот за стари лица - мисли на граѓанин - гласот на граѓаните Бургенландкрајс

Во домот за стари лица - мислење на граѓанин од ...»



HAMBURG - VIDEOPRODUKTION во други земји
português - portuguese - ポルトガル語
tiếng việt - vietnamese - vijetnamski
nederlands - dutch - nizozemščina
فارسی فارسی - persian farsia - फ़ारसी फ़ारसी
Српски - serbian - صربی
հայերեն - armenian - armenska
polski - polish - polandia
македонски - macedonian - македонский
lëtzebuergesch - luxembourgish - لوگزامبورگی
slovenský - slovak - slovakk
türk - turkish - turku
bugarski - bulgarian - bulgariska
日本 - japanese - japonų
magyar - hungarian - húngaro
Ελληνικά - greek - грэцкі
Монгол - mongolian - 蒙
中国人 - chinese - кітайскі
қазақ - kazakh - kasakhisk
gaeilge - irish - īru
english - anglais - englisch
norsk - norwegian - norra keel
malti - maltese - maltalainen
shqiptare - albanian - albanach
basa jawa - javanese - Ява
svenska - swedish - švédsky
беларускі - belarusian - fehérorosz
hrvatski - croatian - chorwacki
română - romanian - rumeno
latviski - latvian - letton
suid afrikaans - south african - južnoafrikanac
français - french - γαλλική γλώσσα
bahasa indonesia - indonesian - indonésio
dansk - danish - dán
lietuvių - lithuanian - الليتوانية
suomalainen - finnish - fince
Русский - russian - 러시아인
عربي - arabic - arabialainen
bosanski - bosnian - bosanski
українська - ukrainian - украин
čeština - czech - tchèque
deutsch - german - njemački
हिन्दी - hindi - hindski
slovenščina - slovenian - sloven
עִברִית - hebrew - basa ibrani
한국인 - korean - koreanesch
বাংলা - bengali - bengalski
azərbaycan - azerbaijani - aserbajdsjansk
eesti keel - estonian - észt
ქართული - georgian - грузинский
italiano - italian - italienisch
íslenskur - icelandic - izlandi
español - spanish - spanjisht


Revisioun Nicolas Fernandes - 2024.06.29 - 11:14:53