HAMBURG - VIDEOPRODUKTION

HAMBURG - VIDEOPRODUKTION Предавања видео снимање Специјалист за видео 360 степени Снимање на видео кино


Почетна страница Опсег на понуди Барање за понуда Завршени проекти Контакт

Од нашите бројни резултати од преку 20 години видео продукција

Интервју со Хајди Фере, менаџер на филијалата на ÖSA...


ÖSA осигурување, KiTA, KiTa деца, интервју, Заштитни елеци, Хајди Фере (менаџер на филијала), Бургенландкрајс , Weißenfels, Knirpsenland


HAMBURG - VIDEOPRODUKTION - професионално снимање на настани, конференции, концерти, дискусии, театарски претстави по најдобра цена со врвен квалитет...
... да ги објавите на ТВ, веб, на BluRay, ДВД.



Мали финансиски средства, но големи цели?

Како по правило, невозможно е да се реализираат и двете во исто време. HAMBURG - VIDEOPRODUKTION е исклучок и единствена компанија за видео продукција која го побива ова правило. Се користи нашата најнова генерација модерни камери со големи сензори за слика од 1 инчи. Како резултат на тоа, оптималниот квалитет на сликата е загарантиран дури и во тешки услови на осветлување. Во зависност од ситуацијата, се користат програмабилни навалувачи на тавата на моторот. Далечинската контрола постигната на овој начин ги минимизира трошоците за персоналот и ги намалува трошоците за вас како клиент.


Ова се меѓу другото и нашите услуги

Снимање видео со повеќе камери (продукција на видео со повеќе камери)

HAMBURG - VIDEOPRODUKTION ви нуди видео снимање со неколку камери истовремено. Се потпираме на висококвалитетни камери од ист тип. Кога станува збор за квалитетот на сликата, HAMBURG - VIDEOPRODUKTION не прави компромиси. Снимањето е барем во 4K/UHD. Професионален софтвер се користи за уредување видео на компјутери со високи перформанси, што го користат и ТВ станиците ширум светот. Како еден од ретките производители на видео, HAMBURG - VIDEOPRODUKTION може да произведува видеа во 8K / UHD-II / UHDTV2 / 4320p.
Видео снимање на концерти, театарски претстави и читања ...

Кога станува збор за снимање видео театарски претстави, концерти, читања итн., природно го користиме методот со повеќе камери. Користејќи го методот со повеќе камери, го реализираме видео снимањето на сценската изведба од многу различни перспективи. Се користат камери со далечинско управување. Многу разновидно усогласување на камерите се одвива од централна точка. Ова ја намалува работната сила и трошоците бидејќи едно лице може да контролира повеќе камери.
Видео извештаи за телевизија и Интернет

Работејќи како видеоновинар долги години, успеав да стекнам релевантно искуство во оваа област. Во текот на годините беа направени стотици видео-прилози и ТВ прилози. И темите и локациите беа многу разновидни. Тие вклучуваат ударни вести и информации, културни и спортски настани, натпревари, социјални настани и многу повеќе. Ние сме во состојба да истражуваме за вас во сите можни области и да произведуваме видео прилози и ТВ-прилози.
Видео продукција на интервјуа, тркалезни маси, настани за дискусија итн.

Во зависност од задачата, неколку камери се користат и за интервјуа, настани за дискусија и тркалезни маси. Ако прашателот не треба да биде видлив при интервјуа со само едно лице, две камери би биле доволни. Се разбира, се потпираме на методот со повеќе камери, бидејќи тоа е ситуација на интервју и разговор со неколку луѓе. Ќе се користат камери со далечинско управување доколку се работи за настан со публика. Техничкиот напор се намалува ако видеото е на дискусии без публика.
Монтажа и монтажа на видео и аудио материјал

Се разбира, не е доволно само снимање концерти, настани, интервјуа и дискусии итн. Продукцијата на видео не може да се заврши без уредување на видеото. Аудио записите или звучните записи мора да се гледаат и прилагодат кога се уредува видео материјалот. Интеграцијата на дополнителен текст и материјал за слики, како и интеграција на логоа и замаглувања, исто така се случува за време на уредувањето на видеото. Доколку сакате да се интегрира видео материјал од вас или од други извори, добредојдени сте да го поднесете ова. Аудио записите од концертните снимки исто така може да се ремиксираат и ремастерираат.
Производство на ЦД-а, ДВД-а и Blu-ray-дискови во мали количини

HAMBURG - VIDEOPRODUKTION нуди мало сериско производство на ЦД-а, ДВД-а и Blu-ray-дискови. ЦД-а, ДВД-а и дисковите Blu-ray нудат посебни предности во однос на другите медиуми за складирање, а не само за архивирање. Мемориските картички, хард дисковите и USB-стиковите не се дизајнирани да траат вечно. Blu-ray-дискови, ДВД-а и ЦД-а не содржат никакви електронски компоненти што би можеле да станат слаба точка и да предизвикаат загуба на податоци. Blu-ray-дискови, ДВД-а и ЦД-а за музика и видео затоа се првиот избор како сувенир, како подарок или за продажба.

Од нашите резултати, произведени во повеќе од 20 години видео продукција.
Ракомет во Оберлигата во Еуровил, Бургенландкрајс: ХК Бургенланд го доби првиот натпревар против СВ 04 Плауен Оберлоса и со тоа го консолидира водството на табелата.

Ракомет во округот Бургенланд: ХК Бургенланд го ... »
Фудбалски луди деца учествуваат во тренинг кампот на SV Blau Weiß Muschwitz Zorbau Göthewitz

Фудбалски тренинг за деца: SV Blau Weiß Muschwitz Zorbau Göthewitz ... »
Вистинските фудбалери повеќе не се потребни: На турнирот FIFA19 eSoccer на СВ Мертендорф, гејмерите од областа Бургенланд покажаа дека во никој случај не се инфериорни во однос на професионалците.

Возбудлива ТВ репортажа за FIFA19 eSoccer турнирот што ... »
Интервју со Анет Бауман за ефектите од мерките за Корона врз гостилницата „Зум Дорфкруг“ и нејзините перспективи за иднината, вклучително и нејзините размислувања за Цајцер Мајкл.

Анет Бауман зборува за тешката ситуација за ... »
Барање до локалната политика - писмо на жител - гласот на граѓаните Бургенландкрајс

Барање до локалната политика - гласот на граѓаните ... »
Ураган Фридерике: Како противпожарната бригада Вајсенфелс се бори со штетите од бурата во областа Бургенланд - интервју со локалниот шеф на противпожарната служба Стив Хомберг

ТВ репортажа: Ураганот Фридерике остави штета во ...»
Откријте ја историјата на римската војска: Ден на активности и образование во Архе Небра

Увид во животот на римските војници: Разговор со Анет ... »
Кампањата „Каролингер“ во окружната канцеларија на Бургенланд: Шарена почеток на новата година Извештај за тоа како кампањата за пеење песни во окружната канцеларија на Бургенланд е шарен почеток на новата година и како помага да се започне годината со радост и позитивно енергија.

Керол пејачите ја носат христијанската традиција ... »
Докторот - мисли на граѓанин - гласот на граѓаните Бургенландкрајс

Лекарот - Жител на областа ... »
Младинска противпожарна бригада во областа Бургенланд: Делегатите разговараат и планираат - ТВ прилог за конференцијата на противпожарната бригада за деца и млади во областа Бургенланд, со интервју со Рудигер Блоковски, претседател на младинската противпожарна бригада во областа Бургенланд.

Младинска противпожарна бригада во областа ... »



HAMBURG - VIDEOPRODUKTION глобално
македонски · macedonian · македон
tiếng việt · vietnamese · vietnam
עִברִית · hebrew · хебрејски
basa jawa · javanese · người java
gaeilge · irish · irlandiż
română · romanian · rúmenska
hrvatski · croatian · croate
français · french · Француски
slovenščina · slovenian · slloven
Монгол · mongolian · Մոնղոլական
日本 · japanese · Японський
հայերեն · armenian · arménien
english · anglais · İngilis dili
Русский · russian · rusian
latviski · latvian · латыш
polski · polish · polirati
bosanski · bosnian · ბოსნიელი
čeština · czech · کشور چک
lietuvių · lithuanian · litauiska
українська · ukrainian · ukrán
italiano · italian · italien
Ελληνικά · greek · اليونانية
nederlands · dutch · הוֹלַנדִי
azərbaycan · azerbaijani · الأذربيجانية
malti · maltese · マルタ語
عربي · arabic · arabisk
беларускі · belarusian · wit-russisch
suid afrikaans · south african · afrika t'isfel
हिन्दी · hindi · hindi
한국인 · korean · koreyalı
magyar · hungarian · hungarian
português · portuguese · पुर्तगाली
lëtzebuergesch · luxembourgish · luxemburghez
eesti keel · estonian · estonien
norsk · norwegian · norvegjeze
বাংলা · bengali · ベンガル語
slovenský · slovak · اسلواکی
svenska · swedish · швед
қазақ · kazakh · kazah
türk · turkish · turco
íslenskur · icelandic · islandski
dansk · danish · デンマーク語
español · spanish · spaans
bahasa indonesia · indonesian · indonesisch
Српски · serbian · serb
shqiptare · albanian · albanese
deutsch · german · nemecký
فارسی فارسی · persian farsia · 페르시아 페르시아
ქართული · georgian · bahasa georgia
中国人 · chinese · cina
bugarski · bulgarian · bulgarisch
suomalainen · finnish · finska


이 페이지는 다음에 의해 업데이트되었습니다. Thu Eze - 2024.06.26 - 20:19:31